Tietosuojaseloste

Keitä me olemme?

Verkkosivuston osoite: https://kehyspuoti.fi
Yritys: Kankaanpään Valokuvaamo Kata Rotstén
Aputoiminimi: Kehyspuoti Welmiina
Osoite: Kauppatori 3, 38700 Kankaanpää
Puhelin: 040 191 83 29
s-posti: kata@kehyspuoti.fi
y-tunnus: 2478378-3

Mitä henkilötietoa keräämme?

Henkilötietoja kertyy tilauksen tekemisestä, tämän sivuston yhteydenottolomakkeesta ja yhteydenotoista sähköpostin välityksellä. Alla on yksityiskohtainen erittely henkilötietojen keräyksestä ja poistumisesta.

Evästeet:

Sivuston selaamisesta kerätään kootusti anonyymia tilastollista tietoa palvelun kokonaiskävijämäärästä, suosituimmista sivuista, sisääntulosivuista, poistumissivuista ja muita vastaavia tietoja. Tilastollisen tiedon keräämiseen verkkosivuilla on käytössä Google Analytics. Googlen tietosuojakäytäntö on luettavissa osoitteessa http://www.google.fi/policies/privacy/

Nettivujen yhteydenottolomake ja sähköposti:

Yhteydenottolomakkeella annetut yhteystiedot helpottavat vastaamista. Sen kautta lähetetyt viestit arkistoituvat sähköpostiimme. Henkilötietoja sisältäviä viestejä lähettävän on syytä huomioida, että suojaamattomana lähetetyn yhteydenottolomakkeen tai sähköpostiviestin tietoturva on aika heikko eikä tiedon salassapitoa ja suojaamista voida tällöin täysin varmistaa. Tämä on syytä huomioida erityisesti yksityisyyden kannalta arkaluonteisten tietojen osalta.

Tilaukset:

Tilauksesta ja rekisteröitymisestä kerätään nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, jotta tilaus saadaan kulkemaan perille ja yhteydenotto olisi helppoa tarvittaessa. Kaupasta voi tilata joko rekisteröitymällä tai ilman rekisteröitymistä.
Tilit, joita ei käytetä, säilyvät järjestelmässä kolme vuotta ja poistuvat sitten. Omat tiedot voidaan poistaa myös pyydettäessä, kun tilattu tuote/tuotteet on vastaanotettu ja tilaus loppuunkäsitelty. Valmiit tilaukset säilyvät järjestelmässä kaksi vuotta.

Yhteistyökumppanit:

Verkkokaupan toimitustavat ostamme Shipit:iltä: https://www.shipit.fi/rekisteriseloste
Toimitustapoina ovat Posti ja Matkahuolto:
Posti: https://www.posti.com/yksityisyydensuoja/
Matkahuolto: https://www.matkahuolto.fi/tietosuoja
Maksujen välittäjän toimii Verifone: https://www.verifone.com/fi/fi/tietosuoja

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00